Lidt ferietanker og indretningshjælp

On 10 november, 2015 by admin

Det følgende indlæg vil handle lidt om min kommende ferie. I tænker måske at det er et indlæg der vil passe før sommerferien og ikke efter, hvilket kan betyde at jeg lidt utraditionelt vil afsted om vinteren, vil langt væk hvor sæsonerne er omvendt, eller jeg gerne vil et sted hen der er koldt.

Det er lidt en blanding af begge ting ud fra hvad jeg beslutter mig for. Jeg har for det første lagt min ferie i januar måned, så hvis det bliver et sted tæt på vil det komme til at være koldt. Jeg går dog og har lidt forskellige tanker hvoraf flere af dem vil være varmt i januar.

Min første tanke har været klassikeren for en koldkrigs-fanatiker som mig, nemlig Rusland. Jeg har tidligere været i Rusland, men bliver altid draget tilbage. Der er også noget helt særligt ved at tage til Rusland om vinteren hvor man for alvor kan mærke den barske kulde og opleve den sande kultur hvor vodkaen varmer og det tykke tøj sætter sit præg. Min anden tanke, som jeg også tro det bliver er Cuba. Det klassiske symbol på krisen under Den Kolde Krig skal selvfølgeligt besøges. Jeg har desværre aldrig været på Cuba før, så det er også den jeg langt mest hælder til. Det er især nu landet bør opleves efter de er blevet mere åbne og er begyndt at samarbejde med vesten, som gør at handelsbarrieren så småt bliver ophævet og den klassiske cubanske charme vil forsvinde. Det er selvfølgeligt længere væk og koster også lidt mere at komme til, men hellere tage det med inden det forsvinder tænker jeg. Jeg er stadigvæk lidt i tvivl og vil selvfølgeligt gerne have jeres input i kommentarfeltet.

Udover at fifle med kommende ferieplaner, så har jeg også haft travlt med alt muligt andet spændende i mit liv. For nyligt har jeg været i gang med et større projekt hos min kammerat Peter, hvor han skulle have lavet dele af sit hus om. Dette indebar blandt andet en total ommøblering af stuen, hvor Peter havde nogle ældre møbler fra sit tidligere hjem som ikke passede så godt ind længere. Vi fik udskiftet en del af de gamle møbler. Peter havde før en ret lille sofa som i den grad trængte til en opgradering, så efter anbefaling fik vi fat i en såkaldt Crazy Hjørnesofa som virkeligt er kommet på arbejde. Sofaen er sindssyg behagelig og der er virkelig plads til at man ikke skal sidde klemt når stuen skal bruges.

Udover at få møblerne på plads inde i stuen blev der også slebet gulv hvilket var en lidt længere proces, men også noget som gjorde det hele noget mere stilet end det var før. Der mangler stadigvæk en del ting Peter skal have ordnet rundt omkring huset, men stuen er i hvert fald kampdygtig nu og kan for alvor benyttes, hvilket jo er noget af det vigtigste nu hvor vinteren med små skridt så småt nærmer sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.