Om Koldkrig.dk

Denne side har til formål at beskrive had koldkrig.dk er for en side og hvad man kan forvente at finde på siden nu og fremover.

Koldkrig.dk er kort sagt, som navnet også antyder, en hjemmeside hvor der vil blive skrevet om Den Kolde Krig. Hjemmesiden er startet at undertegnede, Morten, ud fra personlige interesser omkring den Kolde Krig samt andre krige. Du vil derfor her på siden kunne finde en masse historier fra den kolde krig, lige fra hvad der skabte krigen efter anden verdenskrig, det store rumkapløb og faldet af jerntæppet ved Berlinmuren. Jeg vil komme rundt om forskellige ting der omhandler Den Kolde Krig lige fra den klassiske kamp mellem Sovjetunionen og USA, samt hvordan sovjetstyret påvirkede store dele af Østeuropa og de forhold folk levede under i denne tid.

Som følge af min interesse for Den Kolde Krig, så går jeg meget op i privatlivet. Vi har alle hørt historier om den intense overvågning der fandt sted under Den Kolde Krig, hvilket jeg også vil komme ind på. Hvad der er interessant nu er hvordan denne type overvågning igen er blevet aktuel i løbet af de seneste par år. Derfor vil jeg også komme meget ind på hvordan denne slags overvågning påvirker os og det politiske samt etiske aspekt af dette om hvad der er korrekt og forkert i forhold til privatlivets fred kontra sikkerhed for befolkningen.

Udover at skrive historier og politik der omhandler Den Kolde Krig, efterfølgerne af dette, samt andre krige, så vil jeg også komme ind på nogle af mine andre personlige interesser idet dette er min personlige blog. Dette vil blandt andet omhandle ting som mit eget liv som blandt andet omhandler mit liv med sport, mit hjem, familie samt mange andre ting som jeg håber I vil finde interessante.