Velkommen til Koldkrig.dk

On 17 september, 2015 by admin

Hej alle og velkommen til min side, som hedder Koldkrig.dk. Denne hjemmeside er en blanding af en oplysningsside og en personlig hjemmeside. Her på siden vil jeg skrive om alt mellem himmel og jord, dog mest om Den Kolde Krig.

Jeg har altid været en stor fan af Den Kolde Krig og de historier der omsvøber denne periode som fyldte en stor del af det 20. århundrede med personlig påvirkning for millioner af mennesker, men så sandelig også politisk og teknologisk, hvor Den Kolde Krig var med til at flytte grænser for det politiske spektrum samt nogle af de mest banebrydende teknologiske udvindinger i løbet af det 20. århundrede, hvor det mest kendte nok er rumkapløbet, hvor kampen om dominans var med til at vi fik opsendt de første satellitter og fik sat mænd på månen.

Der er rigtige mange spændende aspekter af Den Kolde Krig som i den grad også er relevante i dag og som vi også ser efterfølgerne af i dag i vores senmoderne samfund, hvor det politiske spil med Rusland endnu engang er på spil og vi oplever en del politiske og etiske problemstillinger i forhold til privatlivet, hvilket er blevet meget relevant i løbet af de seneste år hvor spørgsmålet igen er blevet meget interessant og noget vi alle bør stille flere kritiske spørgsmål til i forhold til hvad der er korrekt og hvad der er forkert.
Udover alt dette vil du også kunne finde udsnit fra mit liv her på siden om hvad der ellers interesserer mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.